Merhabalar kurmuş olduğum wix sitem var ve bu siteyi google a bağlamak için 12 adımdan 11 ini tamamladım fakat anasayfa metninin optimize edin kısmını yapamadım. Ne diyorsa teker teker yerine getiriyorum fakat olmuyor. Çok basit görünen belki de basitçe çözülecek bir problemin bu kadar sıkıntı çıkartması aklıma sadece ücretli yardım almaya mı yönlendiriyorlar sorusundan başka bir şey getirmiyor açıkçası. Zaten eğer bu yüzden böyleyse yazıklar olsun bu sisteme. Hayat sanki çok kolay idare ediliyormuş gibi para ödediğin bir sitenin kendi batağına düşüyorsun bu nedir ya? Benden başka bu problemi yaşayan kaç kişi var bilmiyorum ama kaç haftadır izlemediğim video kalmadı. Çözüm bulamadım. Artık çözüleceği konusunda pek umudumda kalmadı açıkçası ama son çare youtube da sizin videonuzu gördüm. Siz bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
top of page
bizimuhit forum
Get involved in bizimuhit forum to discover and grow with self-entrepeneurs like you
To see this working, head to your live site.
Wix site üzerinden anasayfa metninizi optimize edin problemi
Wix site üzerinden anasayfa metninizi optimize edin problemi
3 answers2 replies
Like
5 Comments
Ready to get started now?
Contact Wix experts for eye-catching websites and apps
Company
Wix Website Design
Landing Page Design
Wix SEO Services
Wix eCommerce Services
Wix eCommerce Features
Wix Dropshipping Site
Booking Software
Wix Velo Development
Services & Products
Clickfunnels: Sales Funnel
Snagit: Screen Capture
Camtasia: Video Record & Edit
Mailchimp Email Marketing
LiveChat Live Site Chat
Monday: Work, Sales, Dev
Bizimuhit Community
©2024 bizimuhit.com.
bottom of page
@icmimarmelisus Wix site üzerinden ana sayfa metninizi optimize edin problemi ni nasıl çözdünüz. Ben de orada takıldım. Yardımcı olursanız memnun olurum.