Kolay gelsin, wix sitemde (kanepechi.com) ürünlerin üzerine gittiğimde hızlı görünüm kısmı var ben bu hızlı görünüm kısmını ve mümkünse sepet-ödeme kısmını kapatmak istiyorum sadece ürünlerim olsun istiyorum bu konuda bilgisi olan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim :))) Editör'de kullanıyorum.
top of page
bottom of page
Wix Mağaza Hızlı Görünüm Nasıl Kapatılır?
Merhaba @hasan.ilhan1907. Aşağıdaki bağlantıda hızlı görünümü nasıl kapatacağını anlatan bir makale(İngilizce) bulabilirsin.
Ürün Sayfası İçin SEO Ayarları Nasıl Yapılır?
Aşağıdaki video genel ayarlar hakkında yardımcı olabilir (kanala abone olmayı unutma). Video 2019 yılında çekildi. Görüntü ve seste Youtube'un işleme algoritmasından kaynaklı bulanıklık ve harıltı var.
/product-page/ kısmı için zannediyorum ki özelleştirme seçeneği henüz sunulmadı. 😪
Sepet-ödeme dediğin kısmın görselini paylaşabilir misin? Türkçeye ne olarak çevrildiğini hatırlamıyorum. 😅
Daha fazla sorun olursa hemen aşağıdaki reply tuşunu kullanarak bu yanıta yanıt ver, yeni bir yanıt oluşturma. Yukarıda verdiğim bilgilerde bir değişiklik olması durumunda bu başlığı güncellemeye devam edeceğim.
Ayrıca web site işlemlerine doğrudan müdahale etmemizi istersen bizimuhit@gmail.com adresini yönetici olarak davet et. Şubat 2021'deki kampanyaya katılmak için bir hak da kazanmış olursun. 😎
İyi günler,
Bizim Muhit.