Siteme Girdiğimde sepet düğmesine mesala direkt giremiyorsunuz 2-3 saniye bekliyorum da giriyor bir diğer şey de menülerin alt çapaları açılmıyor o da 2-3 saniye bekliyor öyle açılıyor bunun sebebi nedir wix'in makalelerine göz attım hepsini uyguladım ama hala yavaş sitem: https://www.aselsomine.net/ yardımlarınızı bekliyorum
top of page
bottom of page
Merhaba. Tüm sayfa bileşenleri yüklendikten sonra kullanıcı site ile etkileşime girebilir. Bu süre site sayfalarının boyutu ve arka planda her sayfa için çağrılan kodlara bağlıdır.
Gördüğümüz kadarıyla siteniz zaten uygun şekilde tasarlanmamış. Ek olarak, animasyonlu öğeler de mevcut.
Sepet ve diğer alanlarda kullanıcı deneyimini ciddi ölçüde etkileyecek bir gecikme yok. Yine de siteyi hızlandırmak için aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
PNG yerine şeffaf arka plan ihtiyacı olmayan görsellerde JPG kullanın.
Arka plan hassasiyeti olan durumlarda sıkıştırılmış PNG dosyalarını tercih edin.
Sayfa yüklemesini etkileyecek şekilde hover box gibi bileşenleri sayfalarda kullanmayın.
Lightbox'ların tetiklendiği durumlarda sayfa yüklemesini değil, 5-10 saniye sonrasını süre olarak belirleyin.
Sayfalarda gereksiz arka plan görselleri, şeritler ya da bölümler kullanmayın.
Wix CMS'ten bir veri isteği yapıyorsanız her seferinde veri isteği göndermek yerine bir grup veriyi tek seferde arka yüzde çağırdıktan sonra ihtiyaç olan kadarını ön yüzden çağırın.
Listeler kullanıyorsanız tek seferde 12'den fazla öğeyi CMS'ten çağırmayın.
Ek sorularınız olursa bu yanıtı yanıtlayın.
İyi günler dileriz.