top of page

LiveChat Türkiye Resmi Çözüm Ortağı Bizim Muhit

Updated: Dec 10, 2023

LiveChat site içi canlı destek ve bot otomasyon sistemi resmi Türkiye çözüm partneri Bizim Muhit'tir. Abonelik, lisans satın alımı, Türkçe destek ve Türkiye bölgesindeki tüm faaliyetler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


LiveChat Türkiye Resmi Çözüm Ortağı Bizim Muhit

İçindekiler



1. LiveChat Nedir?


LiveChat, sohbet robotu, yardım masası ve bilgi bankasından oluşan tümleşik bir dijital müşteri hizmetleri yazılımıdır. 170'ten fazla uygulamayla bütünleşik olarak çalışabilen LiveChat sayesinde site ziyaretçilerinizi ve sosyal medya takipçilerinizi sadık ve mutlu müşterilere dönüştürmeye bir adım daha yaklaşırsınız.


Sohbet araçları, müşteri yönetimi paneli, rapor ve tahliller, güvenilir veri depolama, özelleştirme seçenekleri, destek bilet sistemi, e-ticarete uygun özellikleri, ekipçe çalışma imkanı, çoklu mesajlaşma kanalları ve diğer tüm özellikleriyle LiveChat, sektörün lider canlı müşteri desteği yazılımıdır.


1.1. LiveChat ile Neler Başarılabilir?


SMS, e-posta, website ve müşterilerinizin olduğu tüm kanalları LiveChat ile tek bir yerden kolayca yönetebilirsiniz. Müşteriler e-posta ve telefon görüşmelerinden %51 oranında daha fazla site içi canlı sohbeti tercih ediyor.


Müşterilere tek tık kadar uzak olun: Sitenize bir widget ekleyin, web site prestijinizi artırın ve çevrimiçi ziyaretçilerinize destek sunun. Müşterileri sepetlerine daha fazla ürün eklemeleri ve ödeme sayfasına gitmeleri için yüreklendirin.

Tek bir yerden tüm siteleri yönetin: Tek bir LiveChat hesabından tüm web sitelerinizdeki canlı sohbete hükmedin.

Zengin selamlama baloncuklarına merhaba deyin: Duyurular gönderin, yeni ürünlerinizi tanıtın ve sohbete daha fazla ziyaretçi çekin.


Müşteri hizmetlerinin verimliliğini artırmayı seçin. LiveChat, hem size hem de çalışanlarınıza zaman kazandıracak onlarca özelliğiyle gelir.


Gelen mesajları önceden görüntüleyin: Müşteriler daha sohbet botuna yazıyor olduğu sırada onların ne yazıyor olduğunu görüntüleyin. Hazır bir cevapla müşterilerin sorularını hızlıca yanıtlayıp diğer müşterilerle ilgilenmeye başlayın.

Müşteriye ait bilgileri toplayın: Satışı yapmanıza katkı sağlayacak önemli bilgileri görüntüleyin. İsimler, e-postalar, sipariş numarası ve diğer onlarca detaya erişin.

Temsilci grupları oluşturun: Satış talepleri ve destek çağrılarını doğru ekibe yönlendirdiğinizden emin olun. Sohbetleri arşivleyip raporlar oluşturarak temsilci gruplarında veri listeleyin.


Ekibin performansını detaylı raporlar sayesinde izleyin. Müşteri destek hedeflerine ulaşılıp ulaşılmadığını ve süreci takip edin.


Sohbet reytingleri: Müşteri desteğini kullanan ziyaretçileriniz mutlu mu? Sohbetlerin reyting sistemi içerisinde değerlendirilmesini sağlayın.

Temsilci verimliliği: Sohbet temsilcilerinizin en yoğun zamanlarda hazır olduklarından emin olun. Sohbet hacmi, ortalama sohbet süresi ve temsilcilerinizin sohbet isteklerine ne kadar hızlı dönüş yapabildiklerini kontrol edin.

Sohbet teftişi: Temsilcilerinizi gerçek zamanlı izleyin ve müşterilere nasıl destek verdiklerine şahit olun.


Favori uygulamalarınızı LiveChat ile bütünleşik kullanın. Günlük olarak kullandığınız onlarca aracı sisteme dahil edin.


ChatBot: Tekerrür eden ve basit durumlar için 7/24 gerçek zamanlı yanıtlar sağlayın. Bu sayede karmaşık destek taleplerine temsilcileriniz daha fazla zaman ayırabilir.

Google Analytics: Ziyaretçilerinizin tarama alışkanlıkları hakkında daha fazlasını öğrenin. Dönüşüm oranını ölçün ve LiveChat ile kara geçin.

Mailchimp: E-posta listenizi LiveChat ile büyütün ve ziyaretçilerinizin haber bülteninize doğrudan sohbet kutusu içinden abone olmalarına izin verin.


Başarabilecekleriniz bunlarla sınırlı değil. Diğer öne çıkan özelliklere de göz atın.


Özelleştirme: Temalar, renkler, stiller, şekiller ve daha fazlasıyla sohbet kutunuzu site tasarımınıza uyacak şekilde dilediğiniz gibi özelleştirin.

Bilet sistemi: Mola vakti gelmiş olabilir. Çevrimdışıyken de müşterilerin bir form ile size ulaşmasını sürdürün. Zor bir istekle karşı karşıya iseniz bir bilet oluşturun ve ne zaman dönüş yapabileceğinizi iletin.

Mobil uygulamalar: Müşterilerle iletişim halinde kalmak için masaya yapışmaya gerek yok. LiveChat uygulamasını iOS ve Android için indirin.

Çok kanallı destek: Canlı sohbetten, e-postayla ya da Facebook Messenger üzerinden gelen destek taleplerine tek bir yerden yanıt verin.

Müşteri listesi: Ziyaretçilerin site içi dolaşımını gerçek zamanlı izleyin. Neler okuduklarını görün ve yardıma ihtiyaçları olursa bir sohbet başlatın.

Güvenlik: En katı endüstri standartlarıyla verileriniz güvendedir. Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR), tekli giriş, Gizlilik Koruması sertifikası ve dahası.


1.2. LiveChat Web Sitesine Nasıl Eklenir?


LiveChat'i web sitenize aşağıdaki adımları takip ederek ekleyebilirsiniz.


  1. 14 günlük ücretsiz denemenizi başlatmak için buradan kayıt olun. 14 günlük deneme sürenizin sonunda memnun kalırsanız, %10 indirimle tüm özellikleri kullanmayı sürdürebilirsiniz (indirim yalnızca yukarıdaki bağlantıdan yapılan kayıtlarda geçerlidir).

  2. Sitenize gömmek üzere izleme kodunu buradan alın.

  3. Sitenizin HTML koduna aldığınız kod blokunu yapıştırın.

  4. LiveChat masaüstü ya da mobil uygulamaya giriş yaparak ziyaretçilerinizle sohbet etmeye başlayın.

14 günlük ücretsiz denemede "Ekip" aboneliği kapsamındaki tüm özellikler sunulur. 100 temsilciye kadar atama yapılabilir.


1.3. LiveChat Wix Web Sitesine Nasıl Eklenir?


LiveChat'i Wix tabanlı web sitenize kurabilmek için sırayla aşağıdaki adımları takip edin. Aşağıdaki adımlarda doğrudan kod eklenen yöntem anlatılmıştır. Uygulama marketi içinden LiveChat'i Wix sitenize kurduğunuzda hem masaüstü hem de mobil için farklı işlemler yapmanız gerekmektedir ancak kod ile eklerseniz buna gerek kalmamaktadır.


  1. Wix web site gösterge panelinize giriş yapın.

  2. Ayarlar sekmesine gidin.

  3. İzleme ve analiz araçları sekmesine gidin.

  4. Yeni araç düğmesine tıklayın ve özel kısmı seçin.

  5. LiveChat hesabınızın ayarlar > kanallar > sohbet eklentisi kısmında yer alan kodu kopyalayın. Henüz bir hesabınız yoksa buraya tıklayarak yeni bir tane oluşturun.

  6. Kodu, Wix panelinde az önce açmış olduğunuz yerde "kodu buraya yapıştır" kısmına yapıştırın.

  7. Sırayla bir isim verin ve kodun tüm sayfalar tek bir kez yüklenmesi için seçim yapın.

  8. Ardından, Body-end kısmını seçin ve uygulaya tıklayın.


1.4. LiveChat Wordpress Web Sitesine Nasıl Eklenir?


LiveChat'i Wordpress tabanlı web sitenize kurabilmek için sırayla aşağıdaki adımları takip edin.


  1. Wordpress yönetici gösterge paneline giriş yapın.

  2. Eklentiler bölmesine gidin. Yeni bir tane ekle düğmesine tıklayın.

  3. Arama çubuğuna LiveChat yazın.

  4. Sonuçlar arasında LiveChat - WP live chat plugin for WordPress isimli eklentiyi göreceksiniz. "Şimdi kur" düğmesine tıklayın.

  5. Birkaç saniye bekledikten sonra etkinleştir düğmesi belirecektir. Üzerine tıklayarak eklentiyi etkinleştirin.

  6. Eklentiler bölümünde LiveChat artık görülebilir. Ayarlar düğmesine tıklayın.

  7. Henüz bir LiveChat hesabınız yoksa buraya tıklayarak üye olun. Hesap bilgilerinizle giriş yapın.

  8. LiveChat web sitenize başarıyla eklendi. Bir şifre belirlemek üzere size gönderilen e-postayı gelen kutunuzda ziyaret edin.

2. LiveChat Çözüm Ortağı Bizim Muhit


Bizim Muhit olarak sohbet botu abonelikleri, kullanım kılavuzları, lisans kaydı ve Türkçe müşteri desteğini kapsayan Türkiye bölgesi için gerekli tüm hizmetleri sağlıyoruz. LiveChat lisansınızı Bizim Muhit'in sizin adınıza çıkartması durumunda aşağıdaki faydaları elde etmiş olursunuz.


  1. Kaynak Kitaplığı/LiveChat sayfalarına abonelik süresince ücretsiz erişim

  2. info@bizimuhit.com ile doğrudan müşteri desteği irtibatı

  3. Wordpress ve Wix siteleri için kurulum desteği

  4. İndirimli abonelik*

*İndirimli abonelik hakkı dönemsel olarak sunulur ve indirim oranları değişiklik gösterebilir.


Bizim Muhit'ten LiveChat ürününü satın almak için buradan bir talep formu gönderebilirsiniz.


2.1. Bizim Muhit Kaynak Kütüphanesi


Bizim Muhit, LiveChat ürününüzü olabildiğince iyi kullanabilmeniz için gerekli video rehberleri ve makaleleri Kaynak Kütüphanesi/LiveChat sayfalarında sunmaktadır. Kaynak Kütüphanesi'ne erişim Bizim Muhit müşterileri dışındaki kullanıcılar için ücretlidir.


Bizim Muhit, LiveChat ürününüzü olabildiğince iyi kullanabilmeniz için gerekli video rehberleri ve makaleleri Kaynak Kütüphanesi/LiveChat sayfalarında sunmaktadır.

LiveChat ile işinizi büyütmeye bugün başlayın!

0 comments
bottom of page